عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

با نزدیک‌شدن به دومین سالروز جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد، دیوارنگاره‌هایی از این دو شهید با پیام به اشغالگران آمریکایی نصب شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، با نزدیک شدن به دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، دیوارنگاره‌ای جدید در جاده فرودگاه لبنان نصب شد.

به‌روی این دیوارنگاره که مزین به تصاویری از سردار سلیمانی و یکی از همراهان شهیدش هست، نوشته شده است: نحن قاسم (ما قاسم هستیم).

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

همزمان نیز در شهر بغداد، میدان الفردوس این شهر دیوارنگاره‌ای با عنوان «از امروز به بعد، آن‌ها امن و امانی نخواهند داشت، هرگز اجازه ماندن به آن‌ها نخواهیم داد» نصب شد.

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

دو سال پیش در سیزدهم دی ماه، دولت تروریست آمریکا، سپهبد سردار سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌همراه «ابومهدی المهندس»، جانشین فالح الفیاض رئیس حشد شعبی را در فرودگاه بغداد به شهادت رساند.

پارلمان عراق دو روز بعد از این اقدام تروریستی، به طرح اخراج نیرو‌های آمریکا از عراق رأی مثبت داد. به‌دنبال مصوبه این پارلمان، دولت عراق تحت فشار شهروندان و احزاب سیاسی این کشور وارد سلسله گفتگو‌هایی تحت عنوان گفتگو‌های راهبردی با آمریکا شد و بعد از چهار دور گفتگو، دو کشور به توافق رسیدند که تا پایان سال میلادی جاری (پنج روز دیگر) به حضور نیرو‌های رزمی آمریکایی در عراق پایان دهند.

گروه‌های مقاومت طی این مدت هشدار داده‌اند که عدم اجرای این مصوبه عواقب بدی برای اشغالگران خواهد داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار